O NAMA
OVS

O nama OVS – (Ocean Valuation Services) personalizovanim i profesionalnim pristupom, primenjujući najnovije tehnologije, obezbeđuje širok spektar usluga prilagođenih potrebama svakog klijenta.

Ispunjavamo visoke standarde poslovanja kontinuiranim unapređivanjem procesa i ulaganjem u edukaciju svojih zaposlenih, višegodišnje iskustvo naših zaposlenih u finasijskim institucijama i izradi procena nekretnina čini nas pouzdanim i kvalifikovanim partnerom.

PROCENITELJI

Spremni smo da u svakom trenutku podržimo procenu vaše imovine bez obzira da li je reč o pokrenoj ili nepokretnoj imovini.

Naš tim odlikuje visoka profesionalnost i dugogodišnje iskustvo sa preko 5.000 procena u svim segmentima tržišta.

Bilo da je reč o pokretnoj ili nepokretnoj imovini spremni smo da u optimalnom roku izradimo procenu na teritoriji čitave Srbije. Naše sedište jeste u Beogradu ali su naši saradnici u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu.

Višegodišnje iskustvo

Procenitelji su licencirani od strane Ministarstva finasija Republike Srbije i registrovani REV procenitelji nepokrentnosti.

FLEKSIBILNOST

Fleksibilnost kompanije se ogleda u kontinuiranom unapređivanju operativnog poslovanja, prilagođavanju postojećih poslovnih rešenja i efikasnom uvođenju novih usluga, što omogućava brz odgovor na individualne potrebe klijenata i promene na dimaničnom tržištu nekretnina.

PODRŠKA

Sveobuhvatnu podršku poslovanju pruža i IT kompanija, sa kojom razvijamo i unapređujemo softverska rešenja za procenu portfolija.

IZRADA IZVEŠTAJA

U izradi svakog izveštaja koristimo princip „4 očiju“ čime obezbeđujemo pouzdanost i kvalitet.

PARTNERI I SARADNICI

Naši saradnici u sveri NPL: ODM Collection, APS Srbija

Naši saradnici među izvršiteljima: Marko Vukićević, Ratko Vidović, Sanja Spasić, Nikola Kmezić, Tamara Lučić, Tamara Pajković i Aleksandar Trebovac.