TIM PROCENITELJA

Naš tim procenitelja je licenciran od strane Ministarstva finansija Republike Srbije i registrovani su REV procenitelji nepokretnosti. Tim procenitelja OVS procena odlikuje visoka profesionalnost i dugogodišnje iskustvo sa preko 5.000 procena u svim segmentima tržišta.

Irena Ilin

Irena Ilin je diplomirala je na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Njena profesionalna karijera počela je 2000. godine u Javnom preduzeću „Energoprojekt“.

Nakon toga, Irena je radila u ProCredit banci u Srbiji, gde je prvo radila kao konsultant za procenu vrednosti, a od 2006. kao šef investicione službe. U maju 2011. Irena se pridružila timu Hypo Alpe Adria banke kao šef odeljenja za procenu nekretnina. Od marta 2016. godine, sa velikim uspehom, radi u HETA Asset Resolution na mestu Direktora odeljenja za upravljanje imovinom i prodaje, da bi u januaru 2019. godine osnovala partnersku kompaniju koja se bavi procenom nepokretnosti Ocean Valuation Services doo.

Ima licence broj 310 i 410 izdate od strane Inženjerske komore Srbije. U septembru 2014. Irena je postala Priznati Evropski Procenitelj (REV) putem udruženja članova TEGoVA. Od 2015. godine poseduje RICS sertifikat za procenu komercijalne imovine, a u septembru 2017. sertifikat za procenu biznisa, ACCA on line. Od jula 2017. godine ima nacionalnu licencu za procenu nepokretnosti.

Vukašin Popović

Vukašin Popović je diplomirao na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2010. godine. Nakon završenih studija radio je u javnom preduzeću „Beograd put“ kao inženjer saobraćaja zadužen za izvođenje radova na saobraćajnoj signalizaciji u Beogradu.

U oktobru 2014. godine pridružio se odeljenju za upravljanje imovinom i prodajom u kompaniji HETA Asset Resolution, prvo kao stručni saradnik za upravljanje imovinom, a od novembra 2015. kao menadžer prodaje. Upravljao je portfolijom od 200 nekretnina. Tokom četiri godine je stekao izvanredno iskustvo na tržištu nekretnina. Timu procenitelja kompanije Ocean Valuation Services se pridružio u aprilu 2019.

Milorad Cvetković

Milorad Cvetković je diplomirao na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Njegova profesionalna karijera počela je 2011. godine u Mobexpert Grupi, da bi dalju karijeru nastavio na izradi projekata vezanim za energetsku efikasnost i uštedi energije objekata u skladu sa EU standardima.

Bio je angažovan na rešavanju sporova kod izgradnje objekata po principu ključ u ruke i projektu i zgradi a, sve u skladu FIDIC propisima. Dalju karijeru nastavlja kao profesor i mentor građevinske grupe predmeta u srednjoj geološkoj i hidrometeorološkoj školi. U svojoj karijeri  nagrađivan je za uspešno izvedene projekte od strane Tehničkog fakulteta u Novom Sadu pod pokroviteljstvom Američke Ambasade u Beogradu.

KARIJERA

Kompanija može biti uspešna samo ako su ljudi u njoj uspešni. Stoga nastojimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje ljude, kao i da stvorimo prijatno i podsticajno radno okruženje koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.

Savesnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova je ono što očekjujemo od zaposlenih i što odlikuje naš tim procenitelja. Negujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da sopstvene interese stave u sinergiju sa interesima kompanije.

OVS-tim-procenitelja

TRENUTNO OTVORENE POZICIJE

OCEAN VALUATION SERVICES doo Beograd raspisuje konkurs za Stručnog saradnika u proceni

Od vas očekujemo:

 • Izrada izveštaja o proceni nekretnina i/ili preduzeća
 • Učestvujete u projektima na nivou tima
 • Pružanje kvalitetne usluge klijentima

Ukoliko ste:

 • Učestvovali u izradi biznis planova ili završnih računa preduzeća
 • Komunikativni i pristupačni u radu sa kolegama i klijentima
 • Analitični i odgovorni u radu
 • Timski orjentisani
 • Proaktivni

Vi imate:

 • Fakultetsko obrazovanje ekonomskog smera
 • Poželjno godinu dana iskustva na sličnim poslovima
 • Poznavanje Microsoft Office paketa
 • Aktivan ste vozač
 • Želju za daljim stručnim usavršavanjem

PARTNERI I SARADNICI

Naši saradnici u sveri NPL: ODM Collection, APS Srbija

Naši saradnici među izvršiteljima: Marko Vukićević, Ratko Vidović, Sanja Spasić, Nikola Kmezić, Tamara Lučić, Tamara Pajković