TIM PROCENITELJA

Naš tim procenitelja je licenciran od strane Ministarstva finansija Republike Srbije i registrovani su REV procenitelji nepokretnosti. Tim procenitelja OVS procena odlikuje visoka profesionalnost i dugogodišnje iskustvo sa preko 5.000 procena u svim segmentima tržišta.

Dalibor Marjanović

Dalibor je diplomirao na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Nakon završenih osnovnih studija upisuje master akademske studije na istom fakultetu, smer Menadžment, tehnologija i informatika u građevinarstvu.

Prethodno radno angažovanje je bilo na mestu pomoćnika javnog izvršitelja u trajanju od šest godina.

Timu proceniteljske kuće Ocean Valuation Services doo pridružio se u maju 2022. godine.

Katarina Glišić

Katarina Glišić je diplomirala na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na konstruktivnom smeru. Član je Inženjerske komore Srbije. Poseduje licence 310 – odgovorni projektant građevinskih konstrukcija i objekata visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje i 381 – odgovorni inženjer za energetsku efikasnost.

Član je Udruženja samostalnih sudskih veštaka i procenitelja vrednosti nepokretnosti. Stalni je sudski veštak građevinske struke pri Ministarstvu pravde od 2011.godine. Procenama vrednosti nepokretnosti se bavi od 2010.godine. Poseduje državnu licencu za procenu vrednosti nepokretnosti izdatu od strane Ministarstva finansija.

Nemanja Nikolić

Nemanja je stekao visoko obrazovanje na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Studije je završio 2019.godine.

Timu OVS se priključio aprila 2021.godine i od tada aktivno radi kao saradnik procenitelja na procenama vrednosti nepokrstenosti.

KARIJERA

Kompanija može biti uspešna samo ako su ljudi u njoj uspešni. Stoga nastojimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje ljude, kao i da stvorimo prijatno i podsticajno radno okruženje koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.

Savesnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova je ono što očekjujemo od zaposlenih i što odlikuje naš tim procenitelja. Negujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da sopstvene interese stave u sinergiju sa interesima kompanije.

OVS-tim-procenitelja

PARTNERI I SARADNICI

Naši saradnici u sveri NPL: ODM Collection, APS Srbija

Naši saradnici među izvršiteljima: Marko Vukićević, Ratko Vidović, Sanja Spasić, Nikola Kmezić, Tamara Lučić, Tamara Pajković i Aleksandar Trebovac.